Webinar: “BOLJE PREVENTIVA KOT KURATIVA”

19.10.2023

Podjetje Elementum v oktobru – mesecu požarne varnosti in tudi mesecu varčevanja, skupaj z Gasilsko Zvezo Slovenije in mednarodno svetovalno družbo Andersen organizira ekskluzivni spletni dogodek – webinar “Bolje preventiva kot kurativa”.

 Četrtek 26. 10. 23 ob 19h V ŽIVO na tem naslovu 

https://vimeo.com/event/38290

Webinar:

“BOLJE PREVENTIVA KOT KURATIVA”
.

Podjetje Elementum v oktobru – mesecu požarne varnosti in tudi mesecu varčevanja,

skupaj z Gasilsko Zvezo Slovenije in mednarodno svetovalno družbo Andersen organizira ekskluzivni spletni dogodek – webinar “Bolje preventiva kot kurativa”

.

Na ekskluzivnem webinarju bomo gostili sogovornike, ki poznajo rešitve in odgovore na obvladovanje kriznih situacij ter preventivni zaščiti družbenega in osebnega premoženja.

.

Z nami bodo predsednik Gasilske Zveze Slovenije Janko Cerkvenik, strokovnjakinja s davčnega področja iz mednarodne svetovalne družbe Andersen dr. Mojca Gornjak, direktor družbe Elementum Peter Slapšak in premoženjski svetovalec Matjaž Jereb.

.

Seznanili Vas bomo z aktualnimi informacijami s področja osebne in poslovne zaščite premoženja – izvedeli boste tudi kako lahko podjetja koristijo davčne olajšave iz naslova doniranja sredstev ter kako lahko kot posamezniki prek dela dohodnine pomagamo prizadetim v letošnjih poplavah.

VABLJENI K OGLEDU WEBINARJA NA TEJ SPLETNI POVEZAVI!!! 

https://vimeo.com/event/38290

KDAJ: četrtek 26.10.23 ob 19h

BREZPLAČNA PRIJAVA NA WEBINAR >>>

Vas zanimajo plemenite kovine? > O plemenitih kovinah