Najcenejše varčevanje v zlatu

z manjšimi zneski

 

AURORA - varčevanje v zlatu

kjer vam je omogočena popolna fleksibilnost.

Vplačate kolikor želite

Najnižji znesek posameznega plačila je 25 €. Kadarkoli lahko vplačate višji znesek. S sredstvi, ki smo jih dobili na naš račun, vam v celoti kupimo zlato.

Vplačate kadar želite

Omogočamo vam, da si sami vsakokrat določite čas vplačila. Ko imate na razpolago sredstva za varčevanje, preprosto vplačate.

Vplačilo preko trajnika

Z aktivacijo trajnega naloga Izkoristite prednosti rednega mesečnega vlaganja in izboljšajte učinkovitost mesečnih nakupov. Trajni nalog je možno kadarkoli dekativirati.

Potrebujete nasvet ali več informacij?

Najcenejše varčevanje v zlatu

Maksimalni 8 % pribitek na borzno ceno. Z dodatnimi vplačili lahko vaš pribitek znižate na 4.25%.

Ker z manjšimi vplačili sodelujete pri nakupu 100 gramske ploščice, ki je niste dolžni v celoti kupiti, vam lahko omogočimo cenejši nakup. Za večje zneske se pribitek nad borzno ceno zmanjšuje. Primerno za manjše in večje zneske, ter za redno mesečno kupovanje zlata.

* V primeru, da v Sloveniji kupite gramsko ploščico, boste zanjo plačali med 37 % in 60 % pribitka.

Hramba plemenitih kovin

V osrednjih švicarskih Alpah v hribu St. Gotthard Mountain Massif, se nahaja sodoben visoko varovan objekt, kjer shranjujemo dragocene kovine naših strank. Elementum International AG je specializirano izključno za skladiščenje plemenitih kovin v Švici, in tako ne opravlja nobenih transakcij s plemenitimi kovinami.

Elementum International AG je samostojna delniška družba, registrirana po švicarskih zakonih in ni kapitalsko povezana družba z družbo Elementum iz Slovenije. Njena edina storitvena dejavnost je hramba plemenitih kovin v brezcarinskih varovanih skladiščih za vse stranke iz različnih EU držav in Švice.

Preberite si več o Elementum International AG

Najbolj pogosta vprašanja

Vsem, ki si želite varčevati v zlatu z manjšimi in večjimi zneski, vplačevati takrat ko imate za to na razpolago določena sredstva (najmanj 25 €), pričakujete višji donos v prihodnje in želite imeti svoja sredstva hitro na razpolago.
Produkt Aurora je alternativa nakupom manjših ploščic v Sloveniji, za katere boste odšteli tudi do 30 % pribitka na borzno ceno. Ker vam zlato pripeljemo direktno iz kovnice v švicarsko skladišče, vam lahko zagotovimo veliko nižjo ceno, ki vsebuje maksimalno 8% pribitka na borzno ceno. Z višino investicije, lahko pribitek znižate do 4.25%.

Ko opravite registracijo, se prijavite v svoj on-line sistem za stranke. Tam imate zavedena vsa navodila za vplačilo. Vsaka stranka se vodi pod svojim skladiščnim računom in vsakokrat to številko skladišča vpišete v referenco vašega UPN naloga.

Podjetje Elementum kupuje 100 gramske zlate ploščice vsak torek dopoldne, cena se oblikuje na takratno borzno ceno. Za nakup zlata upoštevamo vplačila, ki so na naš račun prispela do predhodnega petka.

Specifikacijo posameznega nakupa spremljate v vašem on-line sistemu, kjer vam za vsak nakup in obračun stroškov hrambe izstavimo račun.

Da. Podjetje Elementum za varčevanje v Aurori kupuje zlate palice najvišje čistine (999,9/1000) s statusom ‘good delivery’, od svetovno najbolj priznanih kovnic.

Da. Zlato vlagateljev je v fizični obliki shranjeno na strogo varovani lokaciji v Švici, Zürich Airport Free Zone Vault. Zagotavljamo vam 100% pokritost vašega varčevanja v zlatu.

Kadarkoli lahko v vašem on-line sistemu zahtevate tudi dvig delne ali celotne količine zlatih naložbenih palic, ki jih imate v lasti. Dvig lahko opravite na lokaciji Zürich Airport Free Zone Vault oz. drugi vnaprej dogovorjeni lokaciji.

Pred prevzemom zlatih palic iz skladišča morate poravnati vse morebitne administrativne stroške, ki nastanejo ob dvigu zlatih naložbenih palic. Lahko tudi zahtevate dobavo blaga na drugo lokacijo.

Vse stroške transporta, administrativne stroške dviga in ostale morebitne stroške krijete sami.

V vašem on-line sistemu vpišete svoj delež zlate naložbene palice, ki jo želite odprodati, na štiri decimalna mesta natančno.

Tako kot za nakupe, se tudi za prodajo, glede na aktualno borzno, cena potrdi vsak torek.

V primeru, da je torek dela prost dan ali da se potrditev odkupne cene zaradi dela prostih dni pri dobaviteljih ne more opraviti, se odkup opravi prvi naslednji delovni dan.

Zlato vam odkupimo 1 % pod takratno borzno ceno.

Da. Za to vam tudi ni potrebno podpisati dodatnih obrazcev. Zlato, ki ste ga kupili, lahko prodate ali pustite na vašem računu. V primeru, da ga pustite in ne vplačujete več, vam bomo vsak mesec obračunali stroške hrambe zlata.

Stroške hrambe vaših plemenitih kovin obračunamo 1 x mesečno v višini 0,0625 % do 0,0333% od takratne vrednosti vašega premoženja (odvisno od višine vašega premoženja).

Stroški hranjenja vključujejo:

  • varovanje vaših plemenitih kovin
  • zavarovanje vaših plemenitih kovin v polni vrednosti.

V vašem online sistemu. Tam imate zavedena vsa vplačila, prodaje, obračune stroškov hrambe in trenutno vrednost vašega premoženja.

Kako pristopim k varčevanju v zlatih palicah s produktom Aurora?

Začnete v štirih enostavnih korakih:

  1. Izpolnite spodnji obrazec
  2. Izpeljite postopek prijave v vaš on-line sistem.
    Ob vam ustreznem času in načinu kontakta, ki ga navedete v obrazcu, se bo z vami povezala naša podporna ekipa, ki vas bo vodila skozi celotni prijavni postopek. Potrudili se bomo, da vam na vsa dodatna vprašanja odgovorimo že v fazi prijave. Pristop k varčevanju ne pomeni tudi obvezo za dejanski začetek varčevanja.
  3. Potrditev pristopnih dokumentov s strani družbe Elementum
  4. Izvedba vplačila za prvi nakup.

Obstoječi uporabniki

Obstoječi uporabniki se lahko prijavite v svoj račun tukaj.

Imate dodatna vprašanje, potrebujete nasvet ali želite pristopiti k varčevanju? Izpolnite obrazec.

*
Vnesite vaše ime
*
Vnesite vaš priimek
* Vnesite veljaven e-pošni naslov
* Vnesite vašo kontaktno številko
Kdaj (datum) želite, da vas kontaktiramo?
Kdaj (ura) želite, da vas kontaktiramo?
How do you want us to contact you
Vnesite vaše sporočilo

95759

Vpišite naključno št.