Zakaj Elementum?

V podjetju Elementum se zavedamo visoke stopnje odgovornosti in nivoja zaupanja naših strank, zato v svojih odnosih gojimo najvišje etične standarde poslovanja. Naše geslo je »Zagotovo več« - ker zagotavljamo: več koristnih informacij, višjo finančno varnost, več realne vrednosti, večje količine fizičnih plemenitih kovin, višjo realizacijo dobička in večjo likvidnost.

V Sloveniji ni bilo tradicije vlaganja v plemenite kovine, vendar smo s strokovnim pristopom in 15 letnim delovanjem omogočili številnim vlagateljem odlične naložbe v plemenite kovine.

Pri nas vam bomo svetovali v zvezi z nakupom in prodajo naložbenih plemenitih kovin najvišje kakovosti iz najboljših kovnic. Pri slednjih je pomembno, da imajo status »dobre dobave« (Good Delivery Standard) in Elementum posluje izključno s takimi kovnicami. 

Preverite našo ponudbo kovnic s statusom "Good Delivery". Kontaktirajte naše svetovalce!

Z vlaganjem v plemenite kovine, zanesljivo ne boste ostali brez prihrankov. Ne moremo vam garantirati rasti cen srebra in zlata, saj je gibanje cen vedno odvisno od ponudbe in povpraševanja na svetovnih trgih.  Zgodovina je pokazala, da sta zlato in srebro najboljša hranilca vrednosti. Zato vse centralne banke finančno stabilnost zagotavljajo tudi z državnimi zlatimi rezervami.

Finančna stabilnost in varnost pa nista edina razloga za nakup zlata in srebra. S pravo strategijo pri nakupu zlata in srebra je na srednji in dolgi rok mogoče dosegati poleg varnosti tudi odlične donose, ki so primerljivi z ostalimi dobrimi naložbami na finančnih trgih. Prav zato vam priporočamo edinstveno Elementum 7 zvezdic strategijo, s katero boste dosegli »zagotovo več« pri izgradnji, optimiranju in zaščiti vašega premoženja!

Zagotovite si finančno stabilnost in varnost z nami. Kontaktirajte naše svetovalce!

Zakaj elementum?

 • Optimizirana investicijska strategija
  Pravilo razporeditve premoženja v tri sektorje (nepremičnine, denar in plemenite kovine)
 • Nadzor nad vplačili in izplačili
 • 100% lastništvo stranke
  Fizične realne vrednosti (Plemenite kovine)
 • Zgodovinsko najvarnejša država za hranjenje
  Švica
 • Zagotovljena 100% najboljša kvaliteta
  LBMA good delivery (neodvisna mednarodna komisija strokovnjakov za zagotavljanje kvalitete)
 • 100% varovano 24/7
  Brezcarinsko skladišče (OZL)
 • 100% zavarovanje
  Vključena vsa tveganja
 • Neodvisna preverba zalog in zavarovanja (BDO)
 • TLS 1.3 varnostna povezava
  Posebej šifrirana podatkovna obdelava
 • Zagotovo več
  Plemenite kovine z Elementum 7 zvezdic strategijo