Predaja uradnega srebrnika Leon Štukelj Olimpijskemu komiteju Slovenije za Pariz 2024

18.7.2024

Predaja uradnega srebrnika Leon Štukelj Olimpijskemu komiteju Slovenije za Pariz 2024

V Elementumu smo izjemno ponosni na novi srebrnik, ki smo ga skupaj pripravili za Olimpijski komite Slovenije in nosi ime: Leon Štukelj Paris 1924 – Gold medalist.

Srebrnik bo Olimpijski komite Slovenije uporabil kot protokolarno darilo na olimpijskih igrah v Parizu 2024 ter v Slovenski hiši.

Uradna predaja srebrnika je potekala v izjemno prijetnem vzdušju, za kar se zahvaljujemo Olimpijskemu komiteju Slovenije.

Na dogodku so bili prisotni direktor Elementum g. Peter Slapšak, ga. Urška Žolnir Jugovar dobitnica zlatega odličja na POI London 2012 in vodja za OKS na lokaciji Slovenske hiše, ter Bogdan Kukovec, poslovni manager - vodja projekta in skrbnik sodelovanja z OKS.

Ponosni smo, da smo lahko ponovno povezani s poletnimi olimpijskimi igrami kot bronasti partner OKS. Družba Elementum je ponosni bronasti partner Olimpijskega komiteja Slovenije od leta 2021. 

V Elementumu verjamemo, da bo srebrnik Leon Štukelj navdihoval številne generacije športnikov in ljubiteljev športa ter prispeval k promociji Slovenije na svetovni ravni.