Posnetek webinarja Nagrajevanje zaposlenih skozi psihološki vidik generacij in davčna obravnava plemenitih kovin

9.4.2024

Posnetek webinarja Nagrajevanje zaposlenih skozi psihološki vidik generacij in davčna obravnava plemenitih kovin

Dr. Aleksander Zadel - "Obstoj takšnega podjetja kot je Elementum je ključna, da postane razmišljanje o plemenitih kovinah domače, del naše kulture. Jaz verjamem v to!".

Njegove besede odmevajo kot opomnik o pomenu vlaganja v zlato in srebro ne samo kot finančno naložbo, ampak tudi kot del strategije nagrajevanja in motivacije zaposlenih. Strokovni webinar "Nagrajevanje zaposlenih skozi psihološki vidik generacij in davčna obravnava plemenitih kovin" je ponudil bogato paleto znanj in nasvetov, ki so ključni za vsako podjetje, ki si prizadeva za napredno nagrajevanje svojih zaposlenih in razumevanje pomena vlaganja v plemenite kovine.

Ta webinar je odprl številne zanimive teme, med katerimi je izjava gospoda Zadela samo ena izmed mnogih, ki so vzbudile pozornost. Od psihološkega vidika generacij pri nagrajevanju zaposlenih do specifik davčne obravnave plemenitih kovin. Udeleženci so imeli priložnost razširiti svoje znanje in pridobiti nove vpoglede za uporabo v svojih organizacijah.


Za vse, ki ste zamudili webinar ali si želite ponovno ogledati posnetek, vas vabimo, da za ogled webinarja kliknete tukaj

Če imate kakršnakoli vprašanja ali želite več informacij o temah, obravnavanih na webinarju, ali pa vas zanima kako lahko Elementum podpre vaše podjetje pri strategijah nagrajevanja z uporabo plemenitih kovin, prosimo, kontaktirajte našega vodjo B2B segmenta, gospoda Bogdana Kukovca, na telefonsko številko 051 347 759 ali preko elektronskega naslova bogdan.kukovec@elementum.si

Videi