Ponosno podpiramo slovenske športnike ob največjih športnih dogodkih

20.6.2024

Ponosno podpiramo slovenske športnike ob največjih športnih dogodkih

Slovenija se lahko pohvali s številnimi odličnimi športniki, ki s svojimi uspehi osvajajo naša srca, zato v Elementumu s ponosom podpiramo slovenske športnike.

Elementum s ponosom podpira slovenske športnike in njihove izjemne dosežke. Priložnostni srebrniki, ki jih izdelujemo, nosijo simbolična sporočila in so namenjeni obeležitvi jubilejnih dogodkov ter izjemnih posameznikov v svetu športa. Njihova trajnost omogoča, da sporočila ostanejo ohranjena skozi čas, medtem ko plemenita kovina, iz katere so izdelani, ohranja in celo povečuje realno vrednost srebrnikov.

Jubilejni srebrnik ob 30. kolesarski dirki po Sloveniji (Tour of Slovenia)

srebrnik tour of slovenijaObletnica 30. etape dirke po Sloveniji, ki je največja kolesarska prireditev pri nas, je bila obeležena s priložnostnim srebrnikom, ki simbolizira trud in vztrajnost vseh udeleženih. Na prvi strani srebrnika je osrednji logotip jubilejne 30. izvedbe dirke po Sloveniji, ki prikazuje stilizirano podobo kolesarja in mednarodno ime dirke "Tour of Slovenia". Zgoraj ob robu srebrnika je navedeno ime dirke in leto izvedbe 2024. Spodaj je napis "Fight for green", ki združuje športni (zelena majica za zmagovalca dirke) in okoljevarstveni vidik prireditve. Na drugi strani srebrnika je silhueta Slovenije, nad katero je logo Slovenske turistične organizacije "I FEEL SLOVENIA". Ob robu so navedena slovenska mesta, kjer bodo potekali štarti ali cilji posameznih etap jubilejne 30. izvedbe dirke po Sloveniji.

Podpora slovenskim nogometašem na Evropskem nogometnem prvenstvu

srebrnik NZSSlovenska nogometna reprezentanca se je uvrstila na Evropsko prvenstvo Euro 2024 v Nemčiji. Na tej točki smo združili moči Nogometna zveza Slovenije in Elementum, ki verjamemo v slovensko pravljico za katero smo prepričani, da bo pustila zgodovinski pečat. Nastal je srebrnik, izdelan iz najvišje čistine srebra, ki obeležuje ta zgodovinski uspeh. Na srebrniku je upodobljen reprezentančni logotip s slovenskim grbom, petimi krogi (nogometne žoge) ter napisom Slovenija NZS, ki simbolizira reprezentančne ekipe pod okriljem NZS. Logotip združuje slovenski nacionalni ponos in športni duh. Osrednji element je stilizirana podoba Triglava, najvišje gore v Sloveniji, ki je del grafične podobe reprezentančnih dresov. Pod logotipom je letnica 2024. Napis Evropsko prvenstvo v nogometu - Nemčija 2024 označuje dogodek, ob katerem je srebrnik izdan.

Z vsem srcem do Olimpijskih iger

Mi smo že v nizkem štartu, pripravljeni na najbolj glasno navijanje in podporo za naše olimpijce. Za letošnje poletne Olimpijske igre v Parizu smo v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije izdali srebrnik Leona Štuklja, ki je točno pred 100 leti prav tako v Parizu osvojil zlato medaljo. 

Hvala, ker ste naš ponos!

Zahvaljujemo se vsem slovenskim športnikom, ki  nas s svojimi dosežki osrečujete. Vaša srčnost, predanost ter ljubezen do športa so vir navdiha za vse nas v Elementumu ter za celotno Slovenijo!

Mi ostajamo podpornik slovenskih športnikov in smo pripravljen na največje zmage! 

Srebrniki, izdelani v podjetju Elementum, predstavljajo najvišjo kakovost in čistost.

Priložnostni srebrniki niso le darilo, temveč tudi pomemben simbol priznanja in spoštovanja. Njihova eleganca in prefinjenost jih naredita idealno izbiro za posebne trenutke in pomembne dogodke. Ne glede na to, ali so namenjeni kot nagrada za dosežke ali kot spomin na pomemben jubilej, srebrniki ostajajo simbol trajne vrednosti in posebnega pomena v življenju posameznika ali skupnosti.

Spodaj si lahko ogledate slike. Avtor slik Tour of Slovenia je Sportida.