Podpri naše nogometaše na Euro 2024 z unikatnim srebrnikom

3.6.2024

Podpri naše nogometaše na Euro 2024 z unikatnim srebrnikom

Veliko srce, zaupanje vase ter močna želja sta pripeljali do tega, da so naši junaki ugnali še kako velike ase in se uvrstili na evropsko nogometno prvenstvo Euro 2024 v Nemčiji.

Na tej točki smo združili moči Nogometna zveza Slovenije in Elementum, ki verjamemo v slovensko pravljico za katero smo prepričani, da bo pustila zgodovinski pečat. Nastal je srebrnik, izdelan iz najvišje čistine srebra, ki obeležuje ta zgodovinski uspeh.

Naroči svoj srebrnik in podpri slovenske nogometaše 

Naroči svoj srebrnik zdaj in postani del zgodbe o uspehu slovenske reprezentance na Evropskem nogometne prvenstvu 2024. Na voljo le 1.000 srebrnikov.

Naroči svoj srebrnik in podpri slovenske nogometaše

Zakaj kupiti srebrnik?

Srebrnik predstavlja simbol povezovanja in podporo našim junakom. Ta unikatni srebrnik je popolno darilo za vsakega nogometnega navdušenca ali zbiratelja. Omejeno število srebrnikov povečuje njegovo vrednost in ekskluzivnost, medtem ko skrbno oblikovani motivi simbolizirajo slovensko dediščino in športni duh. Izdelan iz čistega srebra, zagotavlja visoko kakovost in odlično likvidno naložbo. Z omejeno izdajo in visokim povpraševanjem predstavlja tudi odlično investicijsko priložnost. Del prihodkov od prodaje bo namenjen slovenski nogometni reprezentanci. 

✔️ Simbol povezovanja

✔️ Popolno darilo

✔️ Investicija

✔️ Visoka kakovost

✔️ Omejena serija

Naroči svoj srebrnik in podpri slovenske nogometaše

Podoba srebrnika

Ekskluziven srebrnik je izdelan iz najčistejšega srebra (999/1000) in tehta 15 gramov in premerom 37 mm. Zasnovan je v sodelovanju s podjetjem Elementum,Slovensko Nogometno zvezo in marketing agencijo PNV, produkcija novih vizij. Izdelan je v Sloveniji. Gre za omejeno serijo in sicer 1.000 srebrnikov.

Upodobljen reprezentančni logotip vključuje slovenski grb, pet krogov, ki predstavljajo nogometne žoge, ter napis Slovenija NZS, s čimer označuje, da gre za reprezentančne ekipe pod okriljem NZS. Logotip tako združuje elemente slovenskega nacionalnega ponosa in športnega duha.

Osrednji element je stilizirana podoba Triglava, najvišje gore v Sloveniji, ki je tudi del grafične podobe reprezentančnih dresov. Pod logotipom je letnica 2024. Napis Evropsko prvenstvo v nogometu - Nemčija 2024 označuje dogodek, ob katerem je srebrnik izdan.

Nakup srebrnika kot podpora slovenski nogometni reprezentanci

Pridružite se zgodbi uspeha slovenske nogometne reprezentance z unikatnim srebrnikom, ki bo postal dragocen spomin na zgodovinski uspeh. 

Del prihodka od prodaje bo namenjen podpori Slovenski nogometni reprezentanci. Ob vsakem nakupu prejmete certifikat s serijsko številko. Poleg tega vam omogočamo tudi fizični nakup v uradni trgovini Nogometne zveze Slovenija 11Teamsports.

Naroči svoj srebrnik in podpri slovenske nogometaše