Plemenite kovine za nagrajevanje zaposlenih - Sodelovanje z Andersen Slovenija

15.5.2024

Plemenite kovine za nagrajevanje zaposlenih - Sodelovanje z Andersen Slovenija

Elementum in Andersen Slovenija nadaljujeta uspešno sodelovanje na področju inovativnih poslovnih rešitev.

V sodelovanju z Andersen Slovenija, nadaljujemo z inovativnimi pristopi pri nagrajevanju zaposlenih in povečanju poslovne uspešnosti. Nedavno je bil predstavljen video, v katerem direktorica Andersen Slovenija, Katarina Kresal, skupaj z dr. Mojco Gornjak razkrivata nove možnosti uporabe plemenitih kovin v poslovnih modelih. Za več informacij o uporabi plemenitih kovin v poslovnih modelih in nagrajevanju zaposlenih si lahko ogledate videoposnetek, kjer Katarina Kresal in dr. Mojca Gornjak podrobno predstavljata te možnosti. Video je dostopen na LinkedIn tukaj.

Sodelovanje med obema podjetjema je bilo vzpostavljeno leta 2022 in od takrat pridobiva na moči z različnimi strokovnimi dogodki. Sodelovanje združuje strokovnjake obeh podjetij, vključno z mag. Janjo Ovsenik in Alešem Lunderjem iz Andersen Slovenija ter sedemčlanskim strokovnim timom iz Elementuma. G. Bogdan Kukovec, vodja B2B segmenta in poslovni manager v Elementumu izraža optimizem glede prihodnosti tega sodelovanja: "Veselim se nadaljnjega sodelovanja z Andersen Slovenija pri uvajanju inovativnih poslovnih rešitev na slovenskem trgu."

Inovacije v nagrajevanju zaposlenih

Vedno večji je poudarek na psihologiji nagrajevanja različnih generacij zaposlenih, ki je bil predstavljen tudi na strokovnem webinarju, ki smo ga organizirali v marcu skupaj v sodelovanju s priznanimi strokovnjaki, kot sta dr. Aleksander Zadel in dr. Mojca Gornjak. Webinar ponuja vpogled v razumevanje in implementacijo strategij nagrajevanja, ki so ključne za motivacijo in zadovoljstvo zaposlenih. Posnetek webinarja si lahko pogledate popolnoma brezplačno.

Vas zanima sodelovanje z nami?

Za dodatne informacije o sodelovanju in Elementum B2B rešitvah se obrnite na g. Bogdana Kukovca na telefon 051 347 759 ali preko e-pošte bogdan.kukovec@elementum.si.