Nov unikatni srebrnik Olimpijskega komiteja Slovenije s podobo Leona Štuklja

22.7.2024

Nov unikatni srebrnik Olimpijskega komiteja Slovenije s podobo Leona Štuklja

Nov unikatni srebrnik OKS s podobo Leona Štuklja za protokolarne namene Olimpijskega komiteja Slovenije in Slovenske hiše na poletnih olimpijskih igrah v Parizu 2024.

Naroči svoj priložnostni srebrnik

Olimpijski komite Slovenije (OKS) je v sodelovanju z Elementum Slovenija izdal nov unikatni srebrnik, ki bo uporabljen v protokolarne namene na poletnih olimpijskih igrah v Parizu 2024. Naroči svoj priložnostni srebrnik zdaj. Na voljo le 500 srebrnikov.

Naroči svoj srebrnik

Zakaj kupiti srebrnik?

Srebrniki OKS Leon ŠtukeljTa neprecenljiv kos plemenite kovine bo zagotovo postal cenjen zbirateljski predmet in simbol slovenskega olimpizma. Del prihodkov od prodaje bo namenjen slovenskim mladim športnikom iz socialno šibkih okolij.

✔️ Nepozaben spominek in zgodovinski pomen

✔️ Podpora mladim športnikom iz socialno šibkih okolij

✔️ Elegantno darilo

✔️ Investicija

✔️ Visoka kakovost

✔️ Omejena serija

Naroči svoj srebrnik

Podoba srebrnika

Srebrnik OKS Leon StukeljEkskluziven srebrnik je izdelan iz najčistejšega srebra (999/1000) in tehta 15 gramov ter ima premer 37 mm. Gre za omejeno serijo in sicer 500 srebrnikov.

Na prvi strani je upodobljena legenda slovenskega športa Leon Štukelj, olimpionik, ki je bil prvi slovenski telovadec in je leta 1924 na poletnih olimpijskih igrah v Parizu osvojil zlato olimpijsko kolajno v mnogoboju in na drogu.

Na drugi strani je znak Olimpijskega komiteja Slovenije, ki je bil ustanovljen 15. oktobra 1991. Polnopravno je bil OKS v Mednarodni olimpijski komite vključen 5. februarja leta 1992.

Leon Štukelj, ikona slovenskega olimpizma, je pred natanko stoletjem osvojil dve zlati kolajni na drogu in v mnogoboju. Ta spominski srebrnik obeležuje ne samo njegove dosežke, ampak tudi vrednote, ki jih je zagovarjal: vztrajnost, trdo delo in ljubezen do športa. 

Nakup srebrnika

Posebna izdaja srebrnika nosi tudi dobrodelno noto, saj bomo kot družbeno odgovoren delodajalec, del sredstev od prodaje namenili fundaciji Leona Štuklja in Miroslava Cerarja in tako podprli mlade športnike iz socialno šibkih okolij.

Vabimo vas, da z nakupom spominskega srebrnika podprete mlade športnike iz socialno šibkih okolij in hkrati ohranite spomin na slovenskega olimpijskega šampiona Leona Štuklja.

Naroči svoj priložnostni srebrnik