Elementum sodeluje s KK Adria Mobil

Elementum sodeluje s KK Adria Mobil

S ponosom sporočamo, da je podjetje Elementum Slovenija namenilo Kolesarskemu klubu ADRIA MOBIL vrednostni bon v višini 2500 evrov. Ta velikodušna gesta je izraz spoštovanja do kluba in priznanje za njihove izjemne dosežke ter predanost razvoju kolesarstva v Sloveniji.

Kolesarski klub ADRIA MOBIL je že dolga leta pomemben steber slovenskega kolesarstva. Njihova strast, predanost in profesionalnost so navdihujoči, zato se je podjetje Elementum Slovenija odločilo, da jim izkaže podporo na njihovi poti. Zavedajo se, da so njihovi uspehi plod trdega dela, vztrajnosti in ljubezni do tega športa.

Vrednostni bon bo klubu omogočil še večjo podporo in sredstva za razvoj. Verjamejo, da bo donacija prispevala k napredku kluba in omogočila še večje dosežke tako na domači kot mednarodni ravni.

Elementum Slovenija se zavzema za spodbujanje športnih organizacij in posameznikov, ki si prizadevajo za vrhunske rezultate. Upajo, da bodo člani Kolesarskega kluba ADRIA MOBIL ta bon uporabili na najboljši možen način in bodo nadaljevali svojo zgodbo uspeha.

Čestitke vsem članom za njihove dosežke do sedaj in jim želijo veliko sreče v prihodnosti. Verjamejo, da bodo s pomočjo tega vrednostnega bona še naprej navduševali kolesarsko skupnost ter postavljali nove mejnike.

Elementum Slovenija se zahvaljuje klubu za njihovo predanost in jim želi veliko uspeha v prihajajočih kolesarskih dogodivščinah.

Obiščite spletno stran KK Adria Mobil

Album