Delavnica "Komunikacija med zaposlenimi in moč povratne informacije"

23.9.2024

Delavnica

Uspešno smo izvedli še eno delavnico v sklopu projekta certifikat "Družbeno odgovoren delodajalec".

Delavnico na temo “Komunikacija med zaposlenimi in moč povratne informacije” je vodil priznani coach Robert Andolšek. Delavnica je bila zasnovana kot interaktivno srečanje, kjer so udeleženci imeli priložnost spoznati praktične primere in izmenjati izkušnje, kar je dodatno obogatilo razpravo.

Eden od ključnih poudarkov je bil pomen sodelovanja, ki temelji na učinkoviti komunikaciji, spoštovanju sodelavcev in visoki stopnji odgovornosti. Udeleženci so na primeru zgodbe kolesarja Primoža Rogliča spoznali, da so ti elementi ključni za dosego uspeha v vsakodnevnem poslovanju in delu v timih.

Z izvedbo delavnice smo nadaljevali z našimi prizadevanji znotraj projekta “Korak višje”, ki se povezuje s certifikatom “Družbeno odgovoren delodajalec”. Ta projekt nas usmerja v krepitev sodelovanja med zaposlenimi, saj se zavedamo, da družbena odgovornost podjetja izvira iz notranjega okolja. 

Zahvaljujemo se Robertu Andolšku za odlično izvedbo delavnice ter sodelavkam in sodelavcem za aktivno udeležbo. Skupaj gradimo močnejše in bolj povezane ekipe, kar nas vodi k boljšim rezultatom in večji družbeni odgovornost.

Foto: Bogdan Kukovec, poslovni manager in pooblaščenec za CDOD.