BRICS bo spodbudil hiperinflacijo USD, kupite zlato, srebro in Bitcoin pred prihajajočo depresijo – Robert Kiyosaki

15.5.2024

Ko se bodo države BRICS oddaljile od dolarja, se bodo ZDA soočile s hiperinflacijo in vstopile v depresijo, zaradi česar bodo plemenite kovine, bitcoin in »trdna sredstva« edine stvari, ki jih je vredno imeti, pravi slavni vlagatelj Robert Kiyosaki.

Avtor knjige Bogati očka, revni očka je v nedeljo v objavi X iz Južne Afrike delil svoje najnovejše perspektive o zlatu, fiat valutah in Bitcoinu.

»Gledanje in poslušanje govoric o tem, kaj se bo zgodilo, ko bodo države BRICS, Brazilija, Rusija, Indija, Kitajska, Južna Afrika proizvedle kriptovalute BRICS, po možnosti podprte z zlatom,« je zapisal Kiyosaki. "Če se zlata kripto valuta BRICS zgodi, bo na bilijone lažnega denarja, fiat ameriški dolarji, odhiteli nazaj domov v Ameriko, kar bo povzročilo hiperinflacijo v Ameriki in na koncu uničilo ameriški dolar."
Svojim privržencem je svetoval, naj se "zaščitijo pred zlomom ameriškega dolarja" tako, da kupijo "pravo zlato, srebro in Bitcoin zdaj."

Kiyosaki je razširil svojo tezo v objavi 9. maja in zapisal, da ne pričakuje le recesije, ampak popolno gospodarsko depresijo. "Načrtujem enega," je dejal in dodal, da čeprav si ne želi takšnega izida, "se je bolje pripravljati na najslabše, kot pa živeti v Disneylandu, kar večina ljudi počne."

Vir: kitco.com

Več v nadaljevanju članka >>>