Srebrnik SNG Drama Ljubljana

v omejeni izdaji ob slavnostni sezoni 2017/18

Družbeno odgovorno darilo, s katerim podprete dobrodelno pobudo Odstiramo nove svetove

Ob slavnostni sezoni 2017/18, s katero v SNG Drama, zaznamujejo 150. obletnico ustanovitve ljubljanskega Dramatičnega društva, bo podjetje Elementum izdalo simbolnih 1867 srebrnikov SNG Drama Ljubljana. Z nakupom srebrnika boste podprli družbeno odgovorni projekt Odstiramo nove svetove, ki nagovarja otroke in mladostnike iz čedalje številnejših socialno ogroženih družin in je del širšega gledališkopedagoškega programa SNG Drama Ljubljana.

Naročite srebrnik in prispevajte pri družbeno odgovornemu projektu >>>

Z NAKUPOM SREBRNIKA OMOGOČITE OTROKOM IN MLADOSTNIKOM IZ SOCIALNO OGROŽENIH DRUŽIN ABONMA V SLAVNOSTNI SEZONI 2017/2018

Z NAKUPOM SREBRNIKA PRIHRANITE OTROKOM IN MLADOSTNIKOM IZ SOCIALNO OGROŽENIH DRUŽIN POGOST OBČUTEK STIGMATIZIRANOSTI IN DRUŽBENE IZKLJUČENOSTI

S to akcijo jim želimo prihraniti pogost občutek stigmatiziranosti in družbene izključenosti ter jim omogočiti, da lahko redno obiskujejo gledališče s sošolci in vrstniki. S pedagoškim programom bi jim radi ponudili celostno spoznavanje gledališča: sprehodi po dvorani in zaodrju, spoznavanje gledaliških poklicev in nastanka gledališke uprizoritve od ideje do odrske postavitve, raziskovanje zgodovine gledališča in SNG Drama Ljubljana. Vse to s ciljem, da tudi otroci in mladostniki iz socialno ranljivih skupin dobijo priložnost za srečanje z gledališčem in predstavami ter da jih sprejmejo kot del procesa spoznavanja družbe in samih sebe.

Naročite srebrnik in prispevajte pri družbeno odgovornemu projektu >>>

Srebrnik v škatlici:

  • redna prodaja od 1. septembra 2017 69,90 € z DDV,
    od tega boste z nakupom namenili 22 € za projekt Odstiramo nove svetove.
Srebrnik 999/1000 Ag
Teža 15,50 g
Premer 37 mm
Čistina in masa srebrnika 999/1000 sta preverjeni pri Uradu Republike Slovenije za meroslovje.

Search elementum.si
Share:
Profiles:
Prikaži hitri meni