IZHODIŠČA WEBINARJA

Pomembnost srebra

Kako pomembno je srebro za gospodarstvo danes in v prihodnje?

Primanjkljaj srebra

Ali lahko že nekaj časa govorimo o pomanjkanju fizičnega srebra? Koliko časa bomo lahko kupovali srebro po nižjih cenah?

Priložnosti na trgu srebra

Kakšne so priložnosti na trgu srebra glede na njegovo trenutno ceno, manipulacije, industrijske potrebe itd.?

Zakaj je pomembno danes investirati v fizično srebro?

Kateri so ključni dejavniki, ki bodo vplivali na prihodnjo ceno srebra?

NA WEBINAR SE PRIJAVITE S KLIKOM TUKAJ

STEPHAN BOGNER, specialist za trg srebra

Študij gospodarstva na ISM Dortmund.

Specializiral se je za finančni in premoženjski menedžment, produkcijo, logistiko in mednarodno pravo ter podjetništvo. Študiral je tudi na EBS London in na Univerzi Queensland v Brisbanu v Avstraliji.

Leta 2004 ga je za 5 let pritegnil največji trg zlata na svetu – Dubaj, kjer je ustanovil dve podjetji, ki sta se specializirali za trgovanje s fizičnimi surovinami ter svetovanje rudarskim podjetjem, ki kotirajo na borzi.

Poleg tega je bil soustanovitelj in do leta 2006 tudi partner prvega Srebrnega pisma v nemško govorečem območju (Silberinfo.de), kjer se je trgovalo tudi s srebrnimi kovanci in palicami.

Od leta 2010 deluje kot analitik rudarstva pri različnih raziskovalnih hišah, saj je specializiran za analizo in ocenjevanje kapitalskih trgov in na borzi navedenih podjetji. Osredotočen je predvsem na geologijo, raziskovanje, razvoj in proizvodnjo nahajališč s surovinami.

Gospod Bogner trenutno živi v Zürichu in redno objavlja članke o celostno gospodarskih povezavah, valutah, surovinah in rudarskih podjetjih (prispevke najdete na Rockstone Research, Financial Sense, Street Wise Reports, Resource Investor, Wall Street Online Nemčija itd.).

NA WEBINAR SE PRIJAVITE S KLIKOM TUKAJ
Search elementum.si
Share:
Profiles:
Prikaži hitri meni