VAS ZANIMAJO DODATNE INFORMACIJE O NALOŽBAH V ZLATO IN SREBRO?

a

V Sloveniji nimamo, tako kot v Nemčiji ali Švici, dolgoletne tradicije kupovanja naložbenega zlata in srebra. Še vedno je veliko ljudi mnenja, da je potrebno imeti veliko denarja (več tisoč evrov), če želiš kupiti zlato ali srebro.

Zlato in srebro sta dostopni naložbi tudi za nižje zneske. Res pa je, da je pri nižjih zneskih potrebno upoštevati višje pribitke ob nakupu manjših zlatih in srebrnih palic. Na trgu so pribitki, še posebej pri manjših naložbenih palicah, lahko zelo visoki.

Rek: ‘Ni vse zlato kar se sveti!’ je tudi pri nakupu naložbenega zlata in srebra zelo pomemben. Kaj ni naložbeno zlato, kako morajo biti označene naložbene palice, kako in po kakšni ceni odprodati zlato in srebro, katere velikosti naložbenih palic so primerne za znesek, ki ste ga namenili za nakup zlata in srebra, ali lahko zlato in srebro kupujem tudi mesečno in na kakšen način, ali naj raje kupim zlato ali srebro ali kombinacijo…Vse to so vprašanja, ki se postavljajo pred nakupom.

Z več kot 10-letnimi izkušnjami iz področja naložbenega zlata in srebra vam lahko pomagamo pri določitvi. Še posebej pa vam lahko pomagamo kako, glede na vaše želje in vaše cilje, opraviti prvi nakup s čim nižjimi stroški oz. kako za vaš denar kupiti čim več zlata ali srebra. Rek: ‘Pravi nasvet je zlata vreden!’ pa drži dobesedno.

S posvetovalnico vam omogočamo, da si zagotovite 30 minut individualnega posveta. Individualni posvet lahko organiziramo v prostorih podjetja Elementum v Šenčurju pri Kranju ali v Ljubljani. Ker je čas danes zelo pomemben, lahko ob vnaprejšnjem dogovoru, individualni posvet organiziramo tudi na lokaciji predlagani iz vaše strani.

Za dogovor o terminu in lokaciji posveta, izpolnite spodnji obrazec. V kratkem vas kontaktiramo za dogovor termina.

Za dodatne informacije nas lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko

Search elementum.si
Share:
Profiles:
Prikaži hitri meni