več kot ...
0
investitorjev in varčevalcev nam je že zaupalo v 12. letih

V skupini Elementum dajemo velik poudarek na izobraževanje in informiranje o vlaganju in varčevanju v plemenitih kovinah. Le-te ohranjajo realno vrednost vašega premoženja in je primerna naložba za vse, ki želijo graditi, optimizirati ter zaščititi svoje premoženje.

OMOGOČAMO VAM POSTOPNO VARČEVANJE - Z MAJHNIMI POLOGI DO VELIKIH PRIHRANKOV

NAGRADA NAJBOLJŠIM UČENCEM in SODELAVCEM

Ob koncu šolskega leta, lahko za nagrado vašim najboljšim učencem podarite Slovenski srebrnik, 15g, 999/1000 z motivom Dr. Franceta Prešerna s slovensko himno na eni in reliefa Slovenije na drugi strani. Zelo lepa nagrada tudi za zaslužne sodelavce znotraj vašega kolektiva. Osnovna cena 25€, za vas smo pripravili posebno ceno: samo 23,50€.

POSEBNO UGODNO VARČEVANJE ZA VSE ZAPOSLENE V KOLEKTIVU

Naše podjetje je najbolj poznano v Sloveniji, da poleg investicij v zlato in srebro v višjih enkratnih zneskih, omogočamo varčevanje v zlatu in srebru že od 25€ naprej in brez časovne vezave. Ustvarjeni dobički pri naložbi v zlato in srebro niso obdavčeni, vaša naložba pa je vedno likvidna. Zaposleni v izobraževalnih ustanovah imajo posebne ugodne pogoje.

UGODNO VARČEVANJE ZA OTROKE - OTROŠKI ZAKLAD

Letos spomladi smo pripravili nov produkt za varčevanje v zlatu in srebru: Otroški zaklad. Omogoča rast premoženja na inovativen način, transparentne in nizke stroške, odlične nakupne in prodajne cene zlata in srebra, likvidno premoženje, ki je zaščiteno pred inflacijo, brez davka na dobiček, možnost odprodaje kadarkoli v celoti ali delnem znesku,…

Varčujemo in investiramo, ker ne moremo predvideti prihodnosti.

Varčevanje nam prinaša varnost in zmanjšuje finančne izzive, ki bi lahko v prihodnje pestili nas ali naše otroke.

” Kdor varčuje, si prihodnost kupuje. “

ZA DODATNE INFORMACIJE STOPITE V STIK Z NAMI:

IZPOLNITE OBRAZEC. KONTAKTIRALI VAS BOMO V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU

VABLJENI K OGLEDU VIDEA O PODJETJU ELEMENTUM

Dosegljivi smo tudi na brezplačni telefonski številki

Search elementum.si
Share:
Profiles:
Prikaži hitri meni