AURORA - varčevanje v zlatu...

kjer vam je omogočena popolna fleksibilnost.

VPLAČATE KOLIKOR ŽELITE

Najnižji znesek posameznega plačila je 25 €. Kadarkoli lahko vplačate višji znesek. S sredstvi, ki smo jih dobili na naš račun, vam v celoti kupimo zlato.

VPLAČATE KADAR ŽELITE

Omogočamo vam, da si sami vsakokrat določite čas vplačila. Ko imate na razpolago sredstva za varčevanje, preprosto vplačate.

NAJCENEJŠE VARČEVANJE V ZLATU Z MANJŠIMI ZNESKI


8 % PRIBITEK NA BORZNO CENO

Ker z manjšimi vplačili sodelujete pri nakupu 100 gramske ploščice, ki je niste dolžni v celoti kupiti, vam lahko omogočimo cenejši nakup.

7,75 % PRIBITEK NA BORZNO CENO

V primeru sklenitve soglasja za direktno bremenitev, vam priznamo dodatni popust pri nakupu, v višini 0,25 %.

* V primeru, da v Sloveniji kupite gramsko ploščico, boste zanjo plačali med 37 % in 60 % pribitka.

VAŠE ZLATO JE SHRANJENO V BREZCARINSKEM SKLADIŠČU V ŠVICI


Shranjeno v zgodovinsko gledano eni najbolj nevtralnih držav na svetu.

Doba skladiščenja ni časovno omejena.

Skladiščenje plačujete na mesečni ravni v višini 0,1 % glede na trenutno vrednost vašega premoženja.

Strošek skladiščenja je razviden v vašem on-line portfelju.

9 NAJBOLJ POGOSTIH VPRAŠANJ


Vsem, ki si želite varčevati v zlatu z manjšimi zneski, vplačevati takrat ko imate za to na razpolago določena sredstva (najmanj 25 €), pričakujete višji donos v prihodnje in želite imeti svoja finančna sredstva hitro na razpolago.

Produkt Aurora je alternativa nakupom manjših ploščic v Sloveniji, za katere boste odšteli tudi do 30 % pribitka na borzno ceno. Ker vam zlato pripeljemo direktno iz kovnice v švicarsko skladišče, vam lahko zagotovimo veliko nižjo ceno, ki vsebuje le 8 % pribitka na borzno ceno.

Ko opravite registracijo (na obrazcu na koncu strani), se prijavite v vaš on-line račun. Tam imate zavedena navodila za vplačilo. Vsaka stranka se vodi pod svojim depo računom in vsakokrat to depo številko vpišete v referenco vašega UPN naloga.

Podjetje Elementum kupuje 100 gramske zlate ploščice vsak torek dopoldne, cena se oblikuje na takratno borzno ceno. Za nakup zlata upoštevamo vplačila, ki so na naš račun prispela do predhodnega petka.

Specifikacijo posameznega nakupa spremljate v vašem on-line računu, kjer vam za vsak nakup in obračun stroškov hrambe izstavimo račun.

Da. Podjetje Elementum za varčevanje v Aurori kupuje zlate palice najvišje čistine (999,9/1000) s statusom ‘good delivery’, od svetovno najbolj priznanih kovnic.
Da. Zlato vlagateljev je v fizični obliki shranjeno na strogo varovani lokaciji v Švici, Zürich Airport Free Zone Vault. Zagotavljamo vam 100% pokritost vašega varčevanja v zlatu.
Kadarkoli lahko v vašem on-line računu zahtevate tudi dvig delne ali celotne količine zlatih naložbenih palic, ki jih imate v lasti. Dvig lahko opravite na lokaciji: Zürich Airport Free Zone Vault.
Pred prevzemom zlatih palic iz skladišča morate poravnati vse morebitne administrativne stroške, ki nastanejo ob dvigu zlatih naložbenih palic. Lahko tudi zahtevate dobavo blaga na drugo lokacijo.
Vse stroške transporta, administrativne stroške dviga in ostale morebitne stroške krijete sami.
V vašem on-line računu vpišete svoj delež zlate naložbene palice, ki jo želite odprodati, na štiri decimalna mesta natančno.
Tako kot za nakupe, se tudi za prodajo, glede na aktualno borzno, cena potrdi vsak torek.
V primeru, da je torek dela prost dan ali da se potrditev odkupne cene zaradi dela prostih dni pri dobaviteljih ne more opraviti, se odkup opravi prvi naslednji delovni dan.
Zlato vam odkupimo 1 % pod takratno borzno ceno.
Da. Za to vam tudi ni potrebno podpisati dodatnih obrazcev. Zlato, ki ste ga kupili, lahko prodate ali pustite na vašem računu. V primeru, da ga pustite in ne vplačujete več, vam bomo vsak mesec obračunali stroške hrambe zlata.
Stroške hrambe vaših plemenitih kovin obračunamo 1 x mesečno, v višini 0,1 % od takratne vrednosti vašega premoženja.

Stroški hranjenja vključujejo:
– varovanje vaših plemenitih kovin
– zavarovanje vaših plemenitih kovin v polni vrednosti.

V vašem on-line računu. Tam imate zavedena vsa vplačila, prodaje, obračune stroškov hrambe in trenutno vrednost vašega premoženja.

Kako začnem z varčevanjem v Aurori?

V 4- ih enostavnih korakih. Izpolnitev obrazca vas ne obvezuje k takojšnjim vplačilom.

VPIŠITE SVOJE PODATKE V OBRAZEC

POŠLJEMO VAM GESLO

Na email in mobilnik prejmete uporabniško ime in geslo.

POTRDITE PRISTOPNO IZJAVO

Z uporabniškim imenom in geslom se prijavite in v svojem računu dopolnite  ‘Pristopno izjavo’ in jo potrdite (ni obvezujoče za nakup).

OMOGOČEN DOSTOP DO VARČEVALNEGA RAČUNA

Vašo ‘Pristopno izjavo’ potrdimo tudi iz naše strani, kar vam omogoči dostop do ostalih dokumentov kot tudi navodil za vplačilo.

 

STE ŽE REGISTRIRANI? NADALJUJTE NA VSTOP ZA OBSTOJEČE UPORABNIKE >>>

OBRAZEC ZA REGISTRACIJO

Za dodatne informacije nas lahko pokličete na brezplačno telefonsko številko


Search elementum.si
Share:
Profiles:
Prikaži hitri meni